Vulcanizare Brasov

Vulcanizare auto Brasov

La Geo, vulcanizare 24/7 in Brasov

"La Geo"  va sta la dispozitie non-stop pentru servicii de vulcanizare roti camioane, auturisme si utilaje. Pentru reparatia oricarui tip de roata sau indreptarea, respectiv roluirea jantelor, apelati cu incredere la profesionisti.

Angajatii nostri sunt oameni care inteleg valoarea serviciilor oferite. Astfel, punem mereu interesele clientilor nostri pe primul loc si oferim servicii calitative. Ori de cate ori clientii revin si apeleleaza la serviciile noastre de vulcanizare in Brasov, avem satisfactia lucrului bine facut.

Schimbare anvelope si jenti Brasov

Stim cat de important este autovehiculul, camionul sau utilajul pentru fiecare din clientii nostri. Daca va doriti o vulcanizare cu experienta in Brasov, avem usile deschise non-stop. Inlocuirea sau schimbarea anvelopelor si a jentilor sunt operatiuni care se desfasoara pentru a creste nivelul de siguranta si confort.

 

Vulcanizare si echilibrare roti Brasov

Reparatii roti si jante Brasov

Ca "iubitori de masini" inainte de orice altceva, ne implicam total si oferim servicii de vulcanizare in Brasov la standarde inalte. Am dotat atelierul pentru a oferi o calitate deosebita a serviciilor si pentru a face posibile reparatiile anvelopelor si a jantelor pe termen cat mai lung.

Astfel, reparam  anvelope si jante, echilibram roti si oferim servicii de montaj anvelope in conditii excelente si cu personal calificat.

Geometrie si echilibrare roti Brasov

Apelati la noi pentru geometrie si echilibare roti, deblocari de prezon antifurt roata, reconditionari jante si alte servicii pentru o functionare corecta a automobilului, camionului sau utilajului.

Va intampinam cu servicii profesioniste si preturi avantajoase.

Apelati: 0757 689 996
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.