Despre noi

VULCANIZARE MOBILA NON-STOP 24/7

Vulcanizare mobila Brasov, Prahova, Covasna si Mures (Sighisoara)

Pentru servicii rapide de vulcanizare mobila Brasov, adaugati numerele de telefon 0757 689 996 si  0738 937 392 in agenda. Ne deplasam atat in Brasov cat si in Prahova, Covasna sau Mures (Sighisoara) si va redam mobilitatea.

Inlocuim si montam anvelope, indreptam jenti, echilibram roti si ne asiguram ca sunteti in siguranta in trafic.

Pana? Fara stres! Apelati la echipa noastra de asistenta rutiera si un atelier mobil perfect echipat se va deplasa imediat catre dumneavoastra. Indiferent de ora sau de conditiile meteorologice, echipa "La Geo" este pregatita fizic si tehnic  sa intervina in cazul unei urgente rutiere.

Serviciile nostre de vulcanizare mobila non stop sunt dedicate atat autorismelor si SUV-urilor, cat si a camioanelor si TIR-urilor, inclusiv utilajelor de constructii sau agricole: combine, tractoare, vola, macarale, etc

Vulcanizare Brasov: schimb de anvelope

Schimb de anvelope la sediul firmei, la birou sau acasa

Serviciile noastre de vulcanizare Brasov si schimb de anvelope sunt disponibile atat pentru urgente cat si pentru a va facilita servicii comode. Venim in locul indicat cu un atelier mobil bine echipat si ne ocupam de montat/ demontat roti, schimb de anvelope vara/ iarna, montaj roata de rezerva, inclusiv echilibrare roti.

Mai mult decat atat, in pachetul de servicii de vulcanizare mobila Brasov intra: indreptatul si roluitul jantelor, deblocarea de prezoane antifurt, inclusiv reparatia anvelopelor deteriorate atunci cand acest lucru este cu putinta.

Pe langa serviciile de vulcanizare auto, SUV, camioane si TIR-uri, echipa noastra este specializata in servicii de vulcanizare pentru utilaje agricole si utilaje pentru constructii: combine, tractoare, vola, macarale, etc.

Totodata, pe cei care doresc servicii de vulcanizare Brasov in punct fix, ii asteptam la sediul nostru din Maierus, Judetul Brasov.

Apelati: 0757 689 996
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.