Vulcanizare mobila NON STOP

Urgente rutiere si vulcanizare non stop

Service mobil pentru roti in Brasov si imprejurimi

Masina dumneavoastra a suferit o pana sau o avarie  a rotilor?  "La Geo" Brasov ofera servicii complete de vulcanizare in regim  non-stop, la orice ora si pe orice vreme. Orice problema legata de anvelope sau jante isi gaseste rezolvarea cu ajutorul service-ului nostru mobil.

Venim echipati pentru interventii rapide de vulcanizare, oferim asistenta si servicii de reparatii a rotilor avariate. Astfel, indreptam si roluim jante, vulcanizam anvelope, montam si demontam anvelope, montam roti de rezerva si deblocam prezoane antifurt.

Seriosi, profesionisti si orientati catre nevoile reale ale clientilor nostri ne deplasam rapid in  Brasov, Prahova, Covasna sau Mures (Sighisoara) si redam mobilitatea celor care apeleaza la serviciile noastre de vulcanizare mobila non stop.

 

Vulcanizare mobila autoturisme, camioane si utilaje

Vulcanizare non stop Brasov

Sparturi, gauri sau intepaturi la nivelul anvelopei? "La Geo", vulcanizare mobila Brasov, intervine prompt si reda functionalitatea anvelopei. Repunem orice autoturism, SUV, camion sau utilaj in miscare.

Indiferent de tipul de autoturism sau camion, echipa noastra mobila de service roti se deplaseaza in Brasov si judetele invecinate pentru a oferi servicii de vulcanizare non stop. Tratam cu seriozitate interventiile rapide si ne ocupam de orice roata, anvelopa si janta.

Umflam si echilibram rotile si ne asiguram ca va continuati drumul in siguranta.

Apelati: 0757 689 996
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.