Tractari auto Brasov

Tractari auto non stop: rapiditate si preturi excelente

Ce faci in situatia in care masina se defecteaza si nu stii la cine sa apelezi? Raspunsul este: "La Geo"! Serviciile noastre de tractari auto, tractari camioane, tractari TIR-uri sunt disponibile 24 /7. Pentru tractari Brasov, Covasna sau Mures, suntem disponibili imediat.

Ramai calm, se intampla tuturor. Avem nevoie doar de cateva detalii despre vehiculul tau, astfel incat profesionistii nostri sa poata fi pregatiti pentru a te asista conform necesitatilor. Ne ocupam de tot, asigurandu-ne ca vehiculul sau utilajul tau este reparat repede si bine, astfel incat sa revii in siguranta pe drum. Daca acesta nu poate fi reparat la fata locului, oferim si servicii de tractari auto Brasov sau oriunde ai nevoie.

Firma noastra ofera servicii de tractari auto Brasov si pentru alte tipuri de masini sau utilaje. Acestea includ: utilaje agricole si de constructii, motostivuitoare, remorci auto, rulote, etc.

Atunci cand esti in impas, apeleaza la specialisti.

Vulcanizare mobila Brasov: inlocuire si montaj anvelope

Bine echipati, venim la tine si iti oferi servicii de vulcanizare mobila in Brasov si in localitatile invecinate ori de cate ori ai nevoie. Pana? Nicio problema! Venim rapid si iti inlocuim anvelopa. Iti redam mobilitatea si poti pleca din nou la drum.

De la schimbarea anvelopelor si inlocuirea bateriilor auto pana la furnizarea de servicii de remorcare atunci cand ai nevoie, ajutorul este la doar un telefon distanta.

Urgentele rutiere sunt specialitatea noastra. Indiferent de conditiile meteorologice, ne deplasam rapid si intervenim prompt. Salveaza numarul nostru in agenda si contacteaza-ne la nevoie.

Apelati: 0757 689 996
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.