Service auto mobil

Cum functioneaza un service auto mobil?

Pur si simplu ne contactezi si furnizezi echipei noastre locatia, tipul de masina, camion, sau utilaj detinut si serviciile de care ai nevoie. Te intampinam cu solutii reale si preturi prietenoase.

Venim la tine in cel mai scurt timp cu putinta si te repunem in miscare sau, daca acest lucru nu este cu putinta, te tractam la service sau oriunde iti doresti.

Lucrand transparent, ne-am castigat incederea clientilor si partenerilor. Vasta experienta in domeniu si cunostintele temeinice ale  specialistii nostri ne recomanda ori de cate ori intampini probleme cu masina.  Intervenim in timp util si salvam situatia.

Suna la 0726 725 206!

 

 

Reparatii auto

Toate lucrarile de intretinere si reparatii de baza vor fi efectuate constiincios. Mecanicii nostri mobili sunt certificati si au toate instrumentele necesare pentru a oferi acest serviciu chiar si in deplasare.

Intervenim imediat si oferim de la lucrari simple, cum ar fi schimbarea uleiului si inlocuirea franelor,  la reparatii mai complexe, cum ar fi inlocuirea curelelor de distributie. Ne deplasam atat in cazuri urgente cat si in urma unor parteneriate bine stabilite.

Service-ul mobil este dotat cu aparatura performanta, utila in serviciile de montaj si echilibrare roti, schimbare de anvelope atat pentru autoturisme cat si pentru camioane.

Apelati: 0757 689 996
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.